Brezplačna dostava nad 50€. Vprašanja? info@flororo.si ali 051 254 351.

Obiščite božični Artmarket in spoznajte kolekcijo Gozdni Duh

Blažka Drnovšek

12/12/2023

Z veseljem pričakujeva letošnji Božični Artmarket, ki se začne v soboto. Lani sva v atriju pošte na Čopovi ulici preživeli čudovit teden pred Božičem. Spominjava se prijetnega vzdušja in ostalih razstavljalcev ter prijetnih pogovorov z obiskovalci.

Na sejmih je res neverjetno, kako se združijo in poklepetajo raznoliki ljudje. Spomniva se gospe iz Irana, ki je bila navdušena nad vonjem naših izdelkov Gozdni duh. V njih je zavohala vonj smole, ki jo je spominjal na dom. Povedala nam je, da smolo v Iranu pogosto uporabljajo kot kadilo in nama zaupala, da med študijem in delom pogosto vonja smolo, ker ji pomaga pri koncentraciji.

Ko sva ustvarjali kolekcijo Gozdni duh, sva razmišljali o smolnatem vonju slovenskih gozdov, šele ta pogovor naju je spomnil, kako dolgo in raznoliko zgodovino ima uporaba smole v različnih kulturah. Uporablja se v ritualih, blaži simptome prehlada in težav z dihanjem ter pomaga pri sprostitvi telesa in duha.

Kolekcija gozdni duh s smolo ima toliko pozitivnih učinkov na naše počutje. V njej se prepletajo vonji smrekove smole in 100% naravnih eteričnih olj bora, timijana  in brinja. Ta kombinacija vpliva na povečanje koncentracije in sprostitev. Zato je dobro med delom povonjati kozarec z aromaterapevtsko soljo Gozdni duh in si tako zbistriti misli.  Za prijeten vonj doma pa lahko poskrbite s taljenjem dišečega voska Gozdni Duh v izparilniku in si tako pričarate zimsko pravljico z naravnim vonjem po smreki.

V mrzlih dneh si privoščite trenutek zase s toplo kopeljo Gozdni Duh, ki ogreje in umiri telo ter duha. Če pa vas ulovi prehlad, vam lahko vonj aromaterapevtske kopeli pomaga pri lajšanju simptomov. Lahko jo vonjate kar iz kozarčka ali pa si naredite parno inhalacijo.

Naši izdelki v zeleni vzorčasti embalaži s ptički so lahko tudi božično darilo za vaše najbližje. Na sejmu jih tudi sestaviva v paketke in zavijeva kot darilo.

Vabljeni na Božični Artmarket, da spoznate naše naravne izdelke. Pridite in doživite čarobnost vonja iglastega gozda.

Ostanite dobro in zdravi v vonju narave